Welcome to Masterwin International Limited !

За нас

——

Общ преглед на компанията

За повече от 30 години, ние сме изградили нашата репутация в индустрията за подаръци и премия. Бързите услуги, качествените продукти и конкурентните цени са крайъгълните камъни на нашия бизнес.

Служители на нашето изследване & Отделите за развитие, продуктови дизайн, маркетинг, продажби и логистика работят в тясно сътрудничество под един покрив, като предоставят на нашите клиенти най-добрите продукти. Нашите продуктови линии включват модерни и патентни продукти като всякакви ключови притежатели, визитници, часовници, аксесоари за пътуване, десктоп елементи, аксесоари за вино, подаръчни комплекти и много други.


Бъдещо развитие

Със силен фон и уникални вътрешни оригинални дизайни, ние обещаваме да продължим да предоставяме само най-добрите продукти на разумни цени, за да задоволим постоянно променящите се изисквания на клиентите.

Докато успокояваме да обслужваме клиентите само с най-доброто, ние следим скоростта си в тясно сътрудничество с текущите динамични пазарни тенденции. Огромни ресурси бяха инвестирани в различни програми за изследвания и развитие. По този начин, освен проучване на съществуващия пазар на подаръци и премия, разширихме портфолиото си чрез въвеждане на множество нови лицензионни, сувенирни и тематични проекти, както и разширяване на присъствието си в различни търговски обекти.


Нашите производствени предприятия в Китай произвеждат много висококачествени подаръци и рекламни материали. В нашите заводи се извършват вземане на проби, формоване, леене под налягане, решетка, фрезоване, електро-покритие, оцветяване, сглобяване, щамповане на лого, щамповане, опаковане и др. Ние имаме силен контрол на качеството и инспекция екип в гарантиране на продуктите са на висок стандарт.


Имаме удоволствието да Ви поканим да бъдете един от нашите премиум партньори.


http://www.masterwingroup.com


Разследване


Общ преглед на компанията За повече от 30 години, ние сме изградили нашата репутация в индустрията за подаръци и премия. Бързи...

ИЗГЛЕДИ

2023 Welcome to Masterwin International Limited ! Всички права запазени.